Newborn

“Ze worden veel te snel groot!”

Inderdaad! Wat groeien ze snel. Je knippert eens met je ogen, en voor je het weet wandelen ze zelfstandig, halen ze hun diploma of brengen ze hun eerste liefje mee naar huis.  ‘Newbornfotografie’ is vanuit de Verenigde Staten overgewaaid naar België en Nederland, en ook hier enorm populair geworden. Zo heb je voor altijd een herinnering aan je kleine, schattige pasgeboren baby’tje.

Newbornshoot vastleggen

Als je een newbornshoot wilt vastleggen, doe je dit best tijdens je zwangerschap. Ik houd rekening met de uitgerekende  bevallingsdatum. Voor het beste resultaat dient je oogappel tussen de 6 en 21 dagen oud te zijn. Boek dus zeker je newborn fotoshoot (ruim) op voorhand, tijdens je zwangerschap!

Hoe gaat een newbornshoot in zijn werk?

De shoot staat helemaal in het teken en het ritme van je baby. Er worden genoeg pauzes ingelast om je kindje tot rust te laten komen. De studio wordt aangenaam verwarmd tot 28°C. Lichte kledij voor de ouders is aan te raden!

Wil je graag foto’s met broer(s) en zus(sen) of met mama en papa? Dit is uiteraard mogelijk en hiervoor maken we tijd aan het begin of einde van de fotoshoot.