Jouw investering

Een fotoreportage is een waardevolle investering! Een investering waar best wel wat werk inkruipt. Het is geen vluchtige klik met een smartphone. Gemiddeld zijn we 1,5 uur op locatie maar nadien  komt er nog heel wat werk bij te pas. Eerst maken we een mooie selectie. Elke foto wordt nagekeken op belichting, contrast, uitsnede etc. Dan worden de geselecteerde foto’s één voor één met zorg afgewerkt. Hier kruipt best wat tijd in dus het is vanzelfsprekend dat die niet de volgende dag klaar zijn. We doen ons best om binnen de 1-2 weken de foto’s afgewerkt te hebben. Voor newbornreportages kan dit iets langer duren.

Elke fotoshoot kan op maat gemaakt worden maar om jullie op weg te helpen in de eindeloze mogelijkheden, zijn er een aantal pakketjes ontwikkeld die alvast interessant zijn van prijs.

Cadeautip: een prachtige canvas met je lievelingsfoto doet het altijd goed! Of geef een fotoshoot cadeau! Wie zou daar niet blij mee zijn!? Bepaal zelf het bedrag en we maken er een aantrekkelijk cadeautje van!

Studioreportages in de studio: gezin, zwangerschap, meerdere kinderen

Portretfotografie op locatie

Newbornfotografie